به گزارش وب دا، دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری انجمن ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی ايران در نظر دارد به منظور اشاعه و توسعه تخصصی-کاربردی دانش ارگونومی، ايجاد بستر مناسب جهت تبادل تجربيات در سطح ملی و بین المللی، آشنا ساختن مديران صنايع و سازمان‌ها و تصميم سازان با جنبه‌‎های کاربردی ارگونومی و نيز تثبيت جايگاه و نقش ارگونومی در روند توسعه کشور، سومین همایش بین المللی ارگونومی ایران و چهارمین همایش دوسالانه ارگونومی ایران را با حضور اساتيد برجسته ارگونومی، پژوهشگران، مديران و کارشناسان صنايع و دانشجويان برگزار نمايد.

این همایش فرصتی است تا اساتید، دانشجویان و صاحب نظران از سراسر دنیا در این عرصه گرد هم آیند و با هم اندیشی، راهکارهای علمی و عملی برای حل مسائل و مشکلات ارگونومیک ارائه نمایند.

این رویداد علمی از تاریخ 13 لغایت 14 اسفندماه سال 1399 در شهر زیبای شیراز مهد فرهنگ و تمدن ایران زمین و سومین حرم مطهر اهل بیت (ع)  به صورت مجازی (وبینار) در موضوعاتی همچون ارگونومی سخت افزار، ارگونومی محیطی، ارگونومی شناختی و ارگونومی کلان برگزار می‌گردد.

با توجه به پاندمی کووید 19 و تاثیر شگرفی که این بیماری بر نظام کار داشته و حضور حداقلی کارکنان را در محیط کار ایجاب نموده و به گسترش دورکاری دامن زده، شعار و موضوع اصلی این وبینار "ارگونومی و چالشهای نوپدید؛ کار همراه و دورکاری" انتخاب شده است. شایان ذکر است از مقالاتی که در محورهای دیگر همایش نگارش شده اند نیز استقبال می شود.