به گزارش وب دا دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در تاریخ بیست و یکم و بیست و دوم آبان ماه سال 1399 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این رویداد که با نگاه ویژه به علوم تغذیه و سلامت و تغذیه ورزشی می باشد؛ ایجاد بستری برای تبادل اندیشه‌ها، فنون و ارتقا سطح علمی دانشگاه به واسطه تبادل تجربیات و همچنین ایجاد زمینه‌ای برای شناخت مسائل و مشکلات در حیطه تغذیه،علوم سلامت و البته طرح راهکار هایی برای حل این معضلات می‌باشد. در دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش پژوهشی سالیانه، دانشگاه علوم پزشکی سمنان با افتخار میزبان اساتید برجسته دانشگاه‌های علوم پزشکی، پژوهشگران و دانشجویان خواهد بود تا با هم‌اندیشی و ارائه تازه ترین دستاورد های پژوهشی گامی درجهت ارتقا حیطه علوم سلامت برداریم.پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را در حیطه محورهای ارائه شده، در این رویداد پژوهشی ارائه نموده و از امتیازات علمی آن بهره مند گردند. همچنین کارگاه هایی مرتبط با محور های ارائه شده با حضور اساتید برجسته دانشگاه های علوم پزشکی و متخصصین در دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار خواهد شد. امید آنکه پژوهشگران، اساتید و دانشجویان گرامی با حضور پرشور در این رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و با طرح مشکلات و دیدگاه ها در پانل‌های مختلف موجبات ارتقای سطح علمی محورهای ارائه شده را فراهم آوردند.

راهنمای برگزاری وبینارکنگره و همایش  در پایگاه اطلاع رسانی به نشانی www.arcsem.ir قرار می‌گیرد.