به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری آئین تقدیر از فرزندان شاهد به مناسبت هفته دفاع مقدس در این با معاونت با حضور دکتر سیدمرتضی شمشیرگران برگزار گردید.

در این تقدیر آمده است :

به نام آنکه هم شاهد است و هم مشهود  و به یاد یگانه ی شهادت آفرین

امام حسین (ع) می فرمایند :  " انی لا اری الموت الا السعاده ولا الحیاه مع الظالمین الا کبریا "

"مرگ را جز سعاد ت نمی بینم وزندگی با ستمکاران را جزخواری نمی دانم " .

همان گونه که امروز نیازمندی بشر به اخلاق و معنویت اسلامی روزافزون است قشرجوان هم به حاکمیت روح اخلاق  و معنویت اسلامی به شدت نیازمند است وایننیازمندی ، دائمی و همیشگی است .

بسی مایه فضیلت است که یاد شهدا را زنده بداریم  تا فانوس روشن چراغ راه تبارعاشقان و نوید بخش بشارتی نو باشد.

صبر و صلابت و بصیرت شما  خانواده بزرگوار   بهترین نمونه در  ارائه عملی الگویاخلاق و معنویت اسلامی در اقشار مختلف جامعه و حاکمیت این روح الهی در سطحجامعه  است که شایسته تقدیر و سپاس است.

با امید به اینکه فضای معنوی که مد نظر امام و اولیای معزز دین مبین اسلام بوده است به تدریج در همه جوامع اسلامی حاکم گردد.