معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از اعمال قانون وتعطیلی ۱۴ واحد صنفی متخلف طی دو‌ روز (روزهای هجدهم و نوزدهم فروردین ماه) در نیشابور خبرداد.

دکتر عصمت تقی آبادی با اعلام این خبر تصریح کرد: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی از علل مهم پلمب این واحدهای صنفی (شامل خرازی، تابلو فروشی، پوشاک، لوازم آرایشی،رستوران، آشپزخانه و فست فود) بود.

وی با اشاره به به این که در شرایط قرمزکرونایی، فعالیت گروه های شغلی دو، سه و‌ چهار ممنوع می باشد خاطر نشان کرد: کلیه ی شیوه نامه ها از طریق اتحادیه های صنفی به متصدیان ابلاغ شده و روز پنجشنبه نوزدهم فروردین، شرایط کنونی گسترش بیماری و شیوه نامه های بهداشتی در جلسه‌ای با حضور مدیران اداره صمت و دانشکده علوم پزشکی برای مسئولان اتحادیه‌های صنفی تشریح شد.
معاون بهداشت دانشکده در پایان اعلام کرد: واحدهای صنفی مذکور حداقل به مدت دوهفته پلمب خواهند ماندو پس از رفع نواقص بهداشتی وکسب مجوز ازدانشکده مجاز به ادامه فعالیت خواهند بود.