معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت هفته سلامت پیامی صادر کرد.

متن پیام دکتر عصمت تقی آبادی بدین شرح می باشد: بی شک سلامتی ارزشمندترین نعمتی است که  انسان ها از آن بهره می برند. با توجه به شعار روز جهانی بهداشت ایجاد جهانی عادلانه و سالم برای همه تلاش خواهیم کرد تا همه افراد جامعه از خدمات بهداشتی جهت بهره مندی از زندگی سالم بهرور شوند. سلامتی موضوع بسیار مهمی است و یکی از دغدغه‌های هر فرد و هر جامعه‌ای محسوب می‌شود و با توجه به شیوع ویروس کرونا افراد جامعه باید بیشتر به سلامت خود اهمیت دهند و  در شرایط کنونی سلامتی هر فرد   بسته به سلامتی دیگران در جامعه می باشد.

اینجانب با توجه به شروع هفته سلامت از خداوند منان آرزوی سلامتی برای تمام آحاد جامعه را دارم و امید دارم همراه با تمامی همکاران حوزه بهداشت جهت ارتقای سطح سلامت جامعه گام هایی استوار برداشته شود.