همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه از راه اندازی کلینیک تخصصی در شهر فیروزه خبر داد.

به گزارش وب دا، همزمان با بازدید دکتر مشار موحد معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دکتر حکیم پور فرماندار شهرستان فیروزه از محل پیشنهادی کلینیک تخصصی و بیمارستان در حال ساخت فیاض، دکتر مجید خجسته پور عنوان کرد: با پیگیری ها و حمایت های مسئولان شهرستان و دانشکده علوم پزشکی نیشابور به زودی کلینیک تخصصی در شهر فیروزه راه اندازی خواهد شد.

دکتر خجسته پور با اشاره به اهمیت حضور پزشکان متخصص در این شهرستان گفت: با راه اندازی این کلینیک مردم شهرستان برای دسترسی به پزشک متخصص نیاز به مراجعه به نیشابور را نخواهند داشت و دسترسی به خدمات تخصصی بهداشتی درمانی تسهیل خواهد شد.

وی ادامه داد: این درمانگاه در خیابان امام خمینی، روبروی سالن تربیت بدنی آموزش و پرورش راه اندازی میگردد و پیگیری های لازم برای حضور متخصص داخلی، روانپزشک، زنان و زایمان و عفونی در حال انجام است و در صورت راه اندازی و استقبال از خدمات تخصصی پزشکی، خدمات تخصصی دیگر نیز به این کلینیک افزوده می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه در پایان خاطرنشان کرد: ارائه خدمات تخصصی و جلوگیری از مراجعه بیماران شهرستان به شهرهای همجوار از اهداف اصلی راه اندازی این درمانگاه تخصصی در شهر فیروزه است.