به مناسبت هفته بسیج، فرماندهان پایگاه های بسیج با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت شهرستان فیروزه از مدافعان سلامت تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، همزمان با هفته بسیج و با حضور جناب سرهنگ رستمی فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان، جناب سرهنگ قبدیان جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و با مشارکت فرماندهان پایگاه های بسیج از پرسنل شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت فیروزه تجلیل و تقدیر شد.

در این دیدارها جناب سرهنگ رستمی فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان ضمن اهدای تمثال شهید قاسم سلیمانی در تجلیل از مدافعان سلامت، گفت: بسیج شهرستان فیروزه با روحیه انقلابی و بسیجی در کنار مدافعان سلامت آماده اجرای طرح‌ها و تدابیر ستاد مبارزه با ویروس کرونا است تا باری از دوش پرسنل بهداشت و درمان در سطح شهرستان برداشته و به کمک هم بتوانیم از شرایط حساس فعلی هم سربلند بیرون بیاییم.