هم زمان با فرا رسیدن هفته سلامت بانوان و در راستای گرامی داشت مدافعان سلامت، مسئولین آموزش و پرورش شهرستان فیروزه با حضور در مرکز درمان بستر شهرستان از پرسنل شاغل در این مرکز با اهدای گل قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، در این مراسم که صبح امروز پنج شنبه بیست و چهارم مهرماه با حضور رئیس آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از مسئولان این اداره در مرکز درمان بستر برگزار گردید، از مدافعان سلامت شامل در این مرکز تقدیر شد.

در این مراسم ابراهیم حیدری ضمن گرامی داشت یاد و نام شهدای سلامت خاطرنشان کرد: در این روزها پرسنل بهداشت و درمان با حضور در خط مقدم سلامت کشور با تلاش شبانه روزی ‌‌و ایثارگرانه خودجهت ارائه خدمت به جامعه تلاش کرده و مردم می توانند با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کنار مدافعان سلامت باشند.

در این مراسم دکتر مجید خجسته پور مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه نیز با اشاره به همکاری آموزش و پرورش با کارشناسان سلامت افزود: کادر درمانی و بهداشتی شهرستان در چند ماه گذشته به دلیل شیوع کرونا با هدف خدمت رسانی به مردم و در جهت تامین سلامت جامعه از هیچ کوششی دریغ نکرده اند و همسو با تلاش و خدمت مدافعان سلامت، از ابتدای بازگشایی مدارس شاهد همکاری موثر آموزش و پرورش و مدیران مدارس شهرستان با کارشناسان سلامت بوده ایم.

در ادامه با اهدای گل به پرسنل شاغل در این مرکز به نمایندگی از جامعه پرستاران، پزشکان و مدافعان سلامت در راه مقابله با ویروس کرونا تقدیر شد.