معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه از انجام  644 بازدید توسط کارشناسان سلامت از ابتدای بازگشایی مدارس خبر  داد.

مهندس ربابه جعفری با اشاره به بازگشایی مدارس از نیمه شهریورماه در شرایط شیوع بیماری کرونا به خبرنگار وبدا گفت: با فرارسیدن سال تحصیلی ۹۹ – ۱۴۰۰ و بازگشایی مدارس از 15 شهریور ماه، محور اصلی اقدامات شبکه بهداشت و درمان فیروزه بر نظارت و پایش، شناسایی به هنگام موارد مشکوک به کرونا در گروه هدف مدارس و فرهنگ سازی قرار گرفت.

این مقام مسئول ضمن تقدیر از همکاری خوب آموزش و پرورش شهرستان در مبارزه با کرونا گفت: آموزش و پرورش شهرستان فیروزه پیش از بازگشایی مدارس در راستای کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا در مدارس پیشگام بوده و تمام تلاش خود را در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستان به کار گرفته است.

وی با اشاره به پایش های روزانه از مدارس افزود:  نظارت و پایش مدارس از سطح آمادگی در اجرای شیوه نامه های بهداشتی برای حضور دانش آموزان و معلمان در کلاس ها بوده و این نظارت ها شامل تجهیزات مورد نیاز و آمادگی ساختمانی مدارس برای کنترل بیماری کرونا ویروس، میزان آموزش و اطلاع رسانی و حفاظت فردی گروه هدف مدرسه (مسئولان، معلمان و دانش آموزان و والدین آن ها)، رعایت اصول فاصله گذاری فیزیکی، غربالگری مراقبت و بازتوانی بیماری کرونا ویروس می باشد و از زمان بازگشایی مدارس توسط تیم بازرسان بهداشت، صورت گرفته است.

مهندس جعفری در پایان افزود: به همه دانش آموزان، کارکنان مدارس و خانواده های دانش آموزان توصیه می شود درصورت داشتن هر یک از علائم کرونا وارد سامانه salamat.gov  شده و نسبت به ثبت علائم خود اقدام و تا مشخص نشدن وضعیت بیماری شان از حضور در مدرسه و دیگر اجتماعات خودداری کنند تا همکاران واحدهای بهداشتی بتوانند وضعیت این افراد را بررسی و اقدامات لازم برای تشخیص و پیگیری بیماری انجام دهند