مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه، از برگزاری جلسه بازگشایی مدارس در این شهرستان با حضور کارشناسان سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزه، دکتر مجید خجسته پور اظهار داشت: طبق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا از روز شنبه پانزدهم شهریورماه، مدارس شهرستان فیروزه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی آغاز به کار کرد.

وی تصریح کرد: طی جلسه ای که در محل آموزش و پرورش شهرستان فیروزه برگزار گردید، مقرر شد، مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی و الزام دانش آموزان و معلمان به استفاده از ماسک شروع به فعالیت کنند.

دکتر خجسته پور در پایان  ضمن اشاره به اهمیت سلامت دانش آموزان و معلمان بیان کرد: نظارت بر حسن اجرای شیوه نامه های بهداشتی بر عهده کارشناسان سلامت بوده و مردم نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند از طریق تماس با شماره 190 موارد را گزارش دهند.