مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه، از تجلیل کارمندان نمونه این شبکه در جلسه شورای اداری شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مجید خجسته پور ضمن تقدیر از زحمات کارمندان و سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: کارمندان عضو فعال جامعه و خدمت گزاران ملت اند و از همین رو شایسته است که از زحمات و تلاش های این عزیزان تقدیر شود.

دکتر خجسته پور اظهار داشت: در راستای تکریم کارمندان پر تلاش، همزمان با جلسه شورای اداری شهرستان و گرامی داشت روز کارمند و با حضور نمایندگان مجلس، فرماندار، امام جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی و بخشداران فیروزه و طاغنکوه از کارمندان نمونه این شبکه، خانم فاطمه نصرآبادی و آقای ابوالفضل مروی با ارایه لوح تقدیر و هدیه قدردانی شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه در پایان از تلاش های کارمندان و نیروهای مدافع سلامت تشکر و بیان داشت: در جامعه اسلامی فرهنگ کار ارزش والایی دارد و کارمندان بی شک با تعهد و وجدان کاری در راه خدمت به مردم جایگاهی ارزشمند خواهند داشت.