مراسم گرامیداشت هفته سالمند با هدف تکریم سالمندان دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزارشد.

به گزارش وب دا: مراسم گرامیداشت هفته سالمند با هدف تکریم سالمندان دانشکده علوم پزشکی نیشابور، با حضور رییس دانشکده علوم پزشکی، معاون توسعه و جمعی از مسئولین اداره بهزیستی با هدف تکریم و تقدیر سالمندان  در سالن جهاد دانشگاهی برگزارشد.

جواد مسیح آبادی معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی ضمن خیر مقدم به حاضرین، سالمندان را سرمایه های ارزشمند زندگی نامید و گفت: یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت و وحدت خانواده ها حضور سالمندان است.

دکلمه خوانی، موسیقی و نوازندگی از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم بود و در پایان با اهداء شاخه گل و هدایا از سالمندان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

این مراسم با همت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز یکشنبه 18 مهر 1400 برگزار شد.