معاون درمان دانشکده از انجام عمل پیوند اعضای زنده یاد علی فاضلی که از بخش آی سی یو داخلی ۴ بیمارستان ۲۲ بهمن به مشهد اعزام شده بود خبر داد.

دکتر قاسم مشارموحد ادامه داد: زنده یاد علی فاضلی ۵۸ ساله که بر اثر سکته مغزی دچار مرگ مغزی شده بود پس از کسب رضایت خانواده به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد و تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

وی افزود: قرنیه های مرحوم به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست مرحوم به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) جهت پیوند به بیماران نیازمند تحویل داده شد.

معاون درمان در پایان ضمن ابراز همدلی، از این خانواده بزرگوار برای اهدای اعضای عزیزشان به بیماران نیازمند به صورت رایگان و بدون هیچ گونه چشمداشت مالی قدردانی کرد و یادآور شد: متقاضیان دریافت کارت اهدای عضو می توانند با مراجعه به سامانه www.ehdacenter.ir   فرم ثبت نام اهدای عضو را تکمیل و کارت خود را پرینت بگیرند و خانواده خود را مطلع نمایند.

Ÿ همکاران دست اندرکار: پرسنل بخش آی سی یو داخلی ۴ بیمارستان ۲۲ بهمن با سرپرستاری خانم آقامحمدی و همکاران اعزام: آقایان معتمدی، شورگشتی و سبحانی