رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور از موافقت شورای کارانه دانشکده با پرداخت کارانه نیروهای شرکتی اورژانس ۱۱۵ نیشابور خبر داد.

مصطفی افشارنیک گفت: از چند ماه قبل با پیگیری های صورت گرفته و ارائه مستندات مورد نیاز و حمایت معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده، امروز شورای کارانه دانشکده با پرداخت کارانه به نیروهای شرکتی اورژانس پیش بیمارستانی موافقت کرد.
او ادامه داد: تیم مدیریتی اورژانس پیش بیمارستانی تمام تلاش خود جهت حمایت و کمک به معیشت کارکنان خود را خواهد کرد و با امید به خدا در ماه های آینده پس از طی مراحل اداری کارانه نیروهای شرکتی واریز خواهد شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور از زحمات همکاران که با تمام توان به ارائه خدمات به بیماران و مصدومین می پردازند تقدیر و تشکر نمود و یادآور شد: از تمامی همکاران انتظار می رود که با افزودن به دانش و مهارت علمی خود تمام تلاش شان را جهت نجات جان بیماران و مصدومین به نمایند.