رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی چهل و پنجمین سالروز تاسیس سازمان  اورژانس کشور را به تمام تلاش گران این عرصه به خصوص کارکنان اورژانس 115 نیشابور تبریک گفت.

به گزارش وب دا در متن پیام مصطفی افشار نیک آمده است: فرصت نجات بخشی، احیای مصدومان، حادثه دیدگان و خدمت به بیماران فرصتی است مغتنم که خداوند بزرگ و متعال آن را به بندگان برگزیده خود اهدا می‌کند و این فرصت الهی از جانب حق تعالی به همکاران گرانقدر و پرتلاشم در فوریت‌های پزشکی و اورژانس 115 هدیه شده است.

امروزه با گسترش و افزایش بروز بیماری‌ها، حوادث، سوانح و بلایا و ویروس منحوس کرونا بیشتر از هرزمانی دیگر نیازمند خدمات فوریت‌های پزشکی و مراقبت‌های پیش بیمارستانی هستیم و بر خود می‌بالیم که انسان‌هایی ازخودگذشته به پشتوانه ایمان، اعتقاد، دانش، توانایی و نوع‌دوستی همواره احیاگر نفس‌های نیازمندان خدمات امدادی و فوریت‌های پزشکی هستند.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده و بر خود لازم می‌دانم تا از زحمات و تلاش‌های کارکنان خدوم اورژانس و فوریت‌های پزشکی و تکنسین‌های عزیز  نیشابور تقدیر و سالروز تأسیس اورژانس و روز ملی فوریت‌های پزشکی را خدمت همه زحمتکشان این عرصه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سرافرازی و سعادت را برایتان طلب می‌نمایم.

مصطفی افشارنیک_رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده