گروه ارتقای سلامت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم مسابقه آثار هنری شهروندان در رابطه با کرونا در دو موضوع نقاشی و عکاسی را همسو با دفتر یونیسف در جمهوری اسلامی ایران برگزار می کند
• شهروندان علاقه مند به شرکت در این مسابقه می توانند آثار خود در راستای قدردانی از تلاش های متعهدانه شخص یا اشخاصی را که در زمان همه گیری بیماری کرونا به مردم شهرمان کمک کرده اند(برای مثال کارکنان بهداشت، درمان و خدمات پزشکی، افراد خیّر، سازمان های دولتی و حتی اعضای خانواده و...) به صورت نقاشی یا عکس ارسال کنند.

• آثار برگزیده با ذکر نام صاحب اثر به دفتر یونیسف ارسال خواهد شد و همچنین در صفحات مجازی دانشکده علوم پزشکی نیشابور نمایش داده خواهد شد.

• با هماهنگی روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور برخی از آثار به صورت بیلبورد در سطح شهر به نمایش در خواهند آمد.
• به برندگان این مسابقه متناسب با گروه سنی مربوطه جوایزی اهدا خواهد شد.

گروه ارتقای سلامت مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم