سرپرست حوزه مشارکت های اجتماعی با صدور پیامی روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی را تبریک گفت.

به گزارش وب دا متن پیام مصطفی عظیمی نژاد بدین شرح است: بیست و دوم مرداد ماه هر سال مصادف با روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی است.

اختصاص این روز به نام تشکل ها و مشارکت های مردمی بیانگر حساسیتی است که به آن داده شده  است واینک بر تشکل ها و نهادهای اجتماعی است که در این شرایط حساس با هوشیاری و‌درایت لازم در چارچوب منافع ملی به نقش آفرینی بپردازند.

مشارکتهای اجتماعی یکی از مولفه های اساسی برای ارتقای سلامت و توسعه پایدار جوامع  و به عنوان ضرورت نه یک انتخاب به حساب می آید.

توجه به توسعه پایدار و دائمی  و برخورداری از جامعه‌ای اخلاقی نیازمند توجه به دو مقوله مهم  اخلاق و مسئولیت‌پذیری می باشد که این امر اهمیت سرمایه‌های‌ اجتماعی و مشارکت‌های مردمی را صد چندان می‌کند.

اینجانب این روز را به تمامی فعالان مشارکت های اجتماعی تبریک عرض می کنم  و سلامتی خیرین سلامت و تشکل های مردم نهاد و اجتماعی را از خداوند منان خواستارم.

حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی، از بدو تاسیس تاکنون توانسته است با ارتباط گیری مثبت و متقابل با خیرین سلامت و تشکل های مردم نهاد سلامت،گام موثری در جهت توسعه بهداشتی،درمانی و آموزشی دانشکده علوم پزشکی بردارد.

مصطفی عظیمی نژاد

سرپرست حوزه مشارکت های اجتماعی