تقویم روز
امروز شنبه 16 آذر ماه 1398 ساعت 19:00 ب ظ

معرفی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی آرایشی و بهداشتی

 

معرفی آزمایشگاه:

رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی:

مهندس الهه کارگزار 

 

پست الکترونیک:از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.

پرسنل آزمایشگاه:

مهندس نادیا روان بخش :کارشناس آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

مهندس بهاره بیارجمندی  :کارشناس آزمایشگاه شیمی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

تلفن:12-43352311 داخلی 113

اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی نیشابور در شهریور 1392 زیر نظر معاونت غذا و دارو و در فضایی معادل 175 متر مربع تاسیس گردید.

این اداره با تعداد 3 پرسنل در مقاطع کارشناسی ارشددر رشته های مهندسی علوم و صنایع غذایی و بیوشیمی  زیر نظر معاون غذا و دارو دانشکده، در زمینه كنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی  فعالیت دارد و وظیفه کنترل مواد اولیه مورد مصرف در صنایع غذایی و مواد غذایی فرآوری شده در کلیه مراحل تولید، عرضه و توزیع را از طریق انجام آزمونهای ارگانولپتیکی، فیزیکی، شیمیایی، میکروبی براساس استانداردهای موجود بر عهده دارد

اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در قالب بخش های عمده زیر فعالیت می کند:

بخش پذیرش نمونه

بخش شیمی مواد غذایی

بخش میکروب شناسی مواد غذایی

تماس با ما:

آدرس: خیابان امام خمینی امام خمینی 27- معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور

شماره تماس:43333491- 43352311 داخلی 18

پیوند های مفید