رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه ای که در حاشیه سفر دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت به نیشابور برگزار شد، وضعیت کنونی نیشابور را نارنجی اعلام کرد.
دکتر محسن عظیمی نژاد با مروری بر سابقه تاریخی نیشابور در این نشست که روز چهارشنبه یازدهم فروردین در سالن مدافعان سلامت و با حضور مسئولان عالی رتبه و هیئت رئیسه دانشکده برگزار شد افزود: جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی پانصد و 30 هزار نفر، مجموع تخت های بیمارستانی ۵۴۰ تخت است و نیشابور دارای ۱۹۱ خانه بهداشت، ۵۳ مرکز خدمات جامع سلامت ، دو بیمارستان دولتی و یک بیمارستان خیریه می باشد.
دکتر عظیمی نژاد با اشاره به این که رشته پرستاری از قدیمی ترین رشته ها در نیشابور بوده است افزود: اکنون دانشکده علوم پزشکی ۱۱ رشته تحصیلی، ۶۷ عضو هیئت علمی و 758 دانشجو در مقطع کارشناسی دارد.
این مقام مسئول در ادامه به گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کووید-۱۹ در نیشابور پرداخت و ضمن اعلام وضعیت نارنجی در نیشابور گفت: متاسفانه از ابتدای فروردین ماه میانگین بستری و تست های مثبت دو برابر شده است ‌و این امر بیان گر نزدیک شدن به پیک چهارم کرونا است.
وی کل بستری شدگان از ابتدای شیوع کرونا تا کنون را ۷ هزار ۷۲۴ نفر و تعداد کل فوتی را هزار و ۲۴ نفر اعلام کرد و بیشترین عامل شیوع این ویروس را دورهمی ها، سفر ها و مراسم ترحیم خواند.
سفر معاون پرستاری وزارت بهداشت به نیشابور روز چهارشنبه یازدهم فروردین ماه صورت گرفت ودر این سفر از مراکزآموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم و 22 بهمن و مرکز درمانی عطار نیشابوری بازدید به عمل آمد.