رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی درگذشت زنده یاد زهرا شوریابی، مسئول پیشین واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان فیروزه را تسلیت گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تاسف بار درگذشت همکار گرامی زنده یاد زهرا شوریابی چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.

اینجانب با نهایت تاسف این غم جانسوز را به خانواده آن بزرگوار، دوستان، آشنایان  و همکاران محترم ایشان در خانواده علوم پزشکی و بخصوص شبکه بهداشت و درمان فیروزه  تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم و برای آن شادروان علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور