دفتر نمایندگی گزینش نیشابور در نشست مدیران هسته های گزینش علوم پزشکی کشور خوش درخشید.

به گزارش وب دا دفتر نمایندگی گزینش دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست مدیران هسته های گزینش دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از 6 هسته برتر معرفی شد.

مسئول دفتر نمایندگی گزینش نیشابور کسب این موفقیت را حاصل تلاش خستگی ناپذیر کارشناسان گزینش دانشکده دانست و تاکید کرد: این موفقیت برای اولین بار از آغاز تاسیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور کسب شده است و کسب این موفقیت را به کلیه کارکنان دانشکده تبریک گفت.

مهندس خیری در ادامه خاطرنشان کرد: وبینار مدیران هسته های گزینش کشور به مناسبت 15 دی ماه، سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) و تاسیس نهاد گزینش برگزار و هسته های گزینش نیشابور به عنوان یکی از 6 هسته ی برتر گزینش معرفی شد.