به گزارش وب دا در بازدید سرزده معاون اجرایی معاونت درمان و ناظر وزارت بهداشت در خراسان رضوی، عملکرد معاونت بهداشت در اجرای طرح شهید سلیمانی رضایت بخش ارزیابی شد.
معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت دکتر محمدتقی طالبیان به همراه دکتر سروری شامگاه پنجشنبه یازدهم دی ماه، از روند اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور بازدید کردند.
دکتر عصمت تقی آبادی، معاون بهداشت دانشکده در این بازدید به ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در اجرای این طرح با همکاری نیروی مقاومت بسیج پرداخت واقدامات مهم صورت گرفته از قبیل منطقه بندی شهرستان، ایجاد چارت های تشکیلاتی و آموزشی، انجام غربالگری و تهیه فرم های آماری، شناسایی  افراد آسیب پذیر را از مصادیق همکاری بسیج و معاونت بهداشت برشمرد.
معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت در ادامه با تشکر از تیم معاونت بهداشت دانشکده گفت: در ماه های گذشته نیشابور وضعیت تقریبا بحرانی را سپری می کرد، اکنون شاهد کاهش قابل توجهی در میزان بستری و فوت افراد هستیم که بیان گر عملکرد مطلوب و حرفه ای کل تیم دانشکده در کنترل و مدیریت بحران کرونا بوده است.
دکتر محمدتقی طالیبان افزود: رفتار ویروس کووید-19 کاملا غیر قابل پیش بینی است و نباید شرایط فعلی را مداوم تصور کنیم چرا که موج چهارم کرونا دیر یا زود شروع می شود.
 وی ضمن تاکید بر اجرای پروتکل های کشوری و پرهیز ازهرگونه تجمع خاطر نشان کرد: آمارها در کشور بیانگر اینست که بیشترین میزان مرگ و میر مربوط به افراد بالای 60 سال و افراد دارای بیماری زمینه ای می شود  و بر حفاظت از این گروه آسیب پذیر با اجرای قرنطینه معکوس و دیگر راهکارها تاکید کرد.
 این مقام مسئول ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه داد: این طرح یک طرح کشوری است و وزارت بهداشت در کنار نیروهای سپاه و  هلال احمر به صورت کار تیمی مشترک سعی در شناسایی افراد تست مثبت و انجام اقدامات مربوط به قرنطینه، افزایش انجام تست و بیماریابی هرچه بیشتر در افراد را دارد.
 در ادامه معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت به همراه دکتر سروری و معاونان بهداشت، درمان و توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده از مرکز خدمات جامع سلامت شماره هشت بازدید کردند و ضمن بررسی فعالیت مراقبان سلامت و کارشناسان این مرکز به ویژه درفرایند بیماریابی و قرنطینه از آنان سوالاتی پرسیده شد و طی تماس تلفنی با یکی از گیرندگان خدمت از  روند بیماریابی، انجام تست و پیگیری های بعدی پرونده سوالاتی بعمل آمد و تیم ناظر نهایتا وضعیت را بسیار مطلوب ارزیابی کرده و اعلام کردند که در دانشکده علوم پزشکی نیشابور روند بیماریابی و قرنطینه و ... توسط نیروهای بهداشت به درستی و به صورت حرفه ای صورت گرفته است.