رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، با صدور پیامی شهادت دومین شهید مدافع سلامت نیشابور را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابو، پیام دکتر محسن عظیمی نژاد به شرح زیر است:

بسم رب الشهدا و صدیقین

دومین شهید مدافع سلامت مرحوم امیرمحمدآبادی، سرپرست اموراداری شبکه بهداشت و درمان زبرخان  به علت ابتلا به کرونا آسمانی شد، این خبر در این روزهای مبارزه با ویروس منحوس قلب ما را به درد آورد.
بی‌شک از دست دادن این شهید مدافع سلامت با اخلاق  که سال ها در لباس خدمت به این مجموعه خدمت می کرد  در نزد خداوند متعال محفوظ است.
اینجانب با قلبی سرشار از اندوه، شهادت مرحوم محمدآبادی را به خانواده سوگوار ایشان، مردم شریف نیشابور و پرسنل خدوم حوزه سلامت به ویژه شبکه بهداشت و درمان زبرخان، تسلیت عرض نموده و برای آن زنده‌یاد علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور