به گزارش وبدا رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور از تحویل یک دستگاه وسیله نقلیه حمل اکسیژن توسط شهرداری به این دانشکده خبرداد.

دکتر محسن عظیمی نژاد در حاشیه بازدید فرماندار و تعدادی از اعضای شورای تامین نیشابور از بیمارستان ۲۲ بهمن در نیمروز پنجشنبه ۲۹آبانماه با تشکر از همراهی های فرماندار و شهردار محترم گفت: با پیگیری های فرماندار محترم و مساعدت جناب آقای مهندس نجفی شهردار محترم نیشابور، یک دستگاه کامیون حمل اکسیژن به بیمارستان تحویل داده شد و این کمک ارزنده از نگرانی های ما در خصوص در دسترس نبودن ماشین حمل اکسیژن کاست.

دکتر عظیمی نژاد بیان کرد: ما خدمت گزاران حوزه سلامت در راه تحقق اهدافمان در این حوزه، توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی و تجهیزات سرمایه ای به خصوص در بحران کرونا و در راستای خدمت رسانی مطلوب به مردم شریف نیشابور از هیچ کوششی فرو گزار نمی کنیم و امیدواریم با کمک و مشارکت یکایک شهروندان عزیز در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و همراهی سایر ارگان ها در کنار خانواده علوم پزشکی شاهد کنترل بهتر این بیماری و کمتر شدن تلفات مرگ و میر ناشی از این بیماری در زمستان پیش رو باشیم.