مشهد- ایرنا- رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: شهرستان‌های زیرپوشش این دانشکده که جزو شهرهای بحرانی هستند طی چند روز آینده در وضعیت سیاه از نظر شیوع کرونا قرار می‌گیرند.

دکتر محسن عظیمی نژاد روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تا روز سه شنبه سیزدهم آبان ۲۳۹ بیمار کرونایی در بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور بستری هستند و تعداد بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می‌باشند به ۶۰ نفر رسیده است که این تعداد از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیشترین رکورد را به خود اختصاص داده و هریک از این ۶۰ تخت بیش از یک و نیم میلیارد تومان هزینه برای دولت در بر داشته است.
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۵ نفر به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با بیان اینکه در مهرماه امسال روزانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ آزمایش کرونا از بیماران نیشابوری گرفته شده است گفت: در حال حاضر نتیجه ۷۷ درصد آزمایش‌ها مثبت بوده و این امر نگران کننده است.
وی افزود: متوسط بستری روزانه طی ۶ ماه اخیر در شهرستان نیشابور رکورد زده است و مجموع بستری شدگان کرونایی در آبان ماه تاکنون ۴۳۲ نفر می‌باشند افزود: در صورت ادامه این روند این تعداد تا پایان ماه جاری به ۸۰۰ نفر خواهد رسید.
عظیمی نژاد ادامه داد: میانگین فوت بیماران کرونایی در این شهرستان روزانه ۵.۵ نفر است که در صورت ادامه این روند تعداد فوت شدگان ناشی از بیماری کووید ۱۹ تا آخر آبان ماه به ۲۰۰ نفر خواهد رسید.

نتیجه آزمایش کرونای ۶۴ نفر از کادر درمان نیشابور مثبت شد

وی با بیان اینکه طی ۱۰ روز اول آبان ماه ۶۴ نفر از کادر درمان نیشابور به کرونا مبتلا شده‌اند گفت: در حال حاضر ۱۲ نفر از این بیماران بستری هستند و ابتلای بیش از ۱۰ درصد کادر درمان نیشابور به کرونا نگران کننده است زیرا با کمبود نیرو مواجهیم.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: هم اکنون پنج پزشک متخصص در این شهرستان ۲۴ ساعته درحال خدمت هستند و پیش‌بینی می شود طی ۳۰ روز آینده تعداد بستری شدگان به هزار و ۳۰۰ نفر برسد.
وی ادامه داد: هم اکنون تعداد بستری شدگان کرونایی در این شهرستان روزانه ۴۰ نفر است و اگر این تعداد به ۵۷ نفر برسد دیگر جایی برای بستری نداریم و در این صورت ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن که ۲۵۰ تخت می باشد جوابگو نخواهد بود.

آزمایشگاه دوم کرونا در نیشابور در حال راه اندازی است

عظیمی نژاد گفت: در حال حاضر در ۹ مرکز شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان آزمایش کرونا از مردم گرفته می شود و از همه کسانی که علایمی از قبیل تب، سرفه و اسهال دارند خواهمشندیم به این مراکز مراجعه کنند تا در صورت ضرورت آزمایش کرونا به صورت رایگان از این افراد انجام شود.
وی با بیان اینکه تاکنون هشت هزار آزمایش کرونا از شهروندان گرفته شده که این تعداد تا آخر آبان به ۵۰۰ آزمایش در روز خواهد رسید افزود: آزمایشگاه دوم کرونای این شهرستان نیز در حال راه اندازی است.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به فعالیت ۲ بیمارستان دولتی در این شهرستان ادامه داد: تمام فعالیت های غیرکرونایی شهرستان در بیمارستان حکیم نیشابور انجام می شود و بیمارستان ۲۲ بهمن سنگر خدمت رسانی به  بیماران کرونایی است.
وی گفت: طی سال‌های گذشته تعداد تخت های بیمارستانی در این شهرستان از ۳۲۹ تخت به ۵۵۰ تخت رسیده ولی با این حال تعداد بیمارستان و تخت های شهرستان نیشابور هنوز هم جوابگوی نیاز منطقه نیست.
عظیمی نژاد با بیان اینکه کلنگ بیمارستان سوم نیشابور در بهمن ۹۴ به زمین زده شد افزود: مجری این پروژه اداره راه و شهرسازی بود که با پیگیری‌های صورت گرفته به اداره بهداشت محول شده و امیدواریم تابستان ۱۴۰۰ در حال استخدام نیروی کار برای این بیمارستان باشیم.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.