رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی فرارسیدن سال تحصیلی جدید را تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

آغاز سال تحصیلی و فعالیت های علمی، آموزشی و پژوهشی را به همه همکاران پرتلاش عضو هیئت  علمی، کارمندان خدوم و دانشجویان عزیز تبریک می گویم.

سال تحصیلی جدید به دلیل شیوع بیماری کرونا متفاوت تر ازهمه سال‌هاست که البته آنچه در ماه‌های اخیر و پس از شیوع این پاندمی رخ داد، درخشش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کمترین زمان ممکن، از نظر تغییر مسیر آموزش‌های کلاسیک به آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همزمان ورود مجموعه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری به تولید و تامین نیازهای اساسی و متنوع مردم در حوزه مقابله با این بیماری بود.

آغاز سال تحصیلی جدید را به همه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان پرتلاش و متعهد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شادباش می‌گوییم و امیدواریم با رعایت تمام شیوه نامه های بهداشتی در شرایط مهم کنونی که کشور عزیزمان در آن به سر می‌برد همه‌ی ما بتوانیم با عنایت خداوند متعال و با پذیرش مسئولیت و از خودگذشتگی، ضمن پایداری بر آرمان‌ها و ارزش‌های برآمده از انقلاب اسلامی، محیطی آرام و سرشار از سلامتی و بانشاط برای فعالیت علمی و فرهنگی دانشگاهیان فراهم آوریم و گام‌هایی مؤثر برای پیشرفت و آبادانی کشور و اعتلای نام بلند ایران در جهان برداریم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور