پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسب سال روز تاسیس اورژانس و روز فوریت های پزشکی

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی روز حوادث و فوریت های پزشکی را به تمام فعالان این عرصه به خصوص کارکنان پر تلاش اورژانس ۱۱۵ نیشابور تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه‌تعالی
وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا
و هر كس نفسی را زنده كند گويا همه مردم را زنده كرده است.

مایه افتخار است که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه‌ی توانایی و دانایی توشه گرفته از عرق ملّی و میهنی در اندیشه ی تأمین سلامت انسان‌ها در عرصه اورژانس و فوریت های پزشکی همّت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند.

اینجانب ضمن تبریک چهل و پنجمین سالروز تاسیس سازمان اورژانس کشور، برای شما کارکنان پر تلاش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور که در پاندمی کویید ۱۹ در خدمت رسانی به مردم شریف نیشابور خوش درخشیدید، سلامت و سعادت را از درگاه ایزد منان مسألت دارم و از اين‌که با سعه‌ی صدر، حس نوع دوستی و حُسن خلق و به پشتوانه‌ی دانش و مهارت با همّت و تلاش های مجدانه نسبت به امدادرسانی به بیماران، مصدومان و حادثه دیدگان اهتمام می ورزید، تقدیر و تشکر می نمایم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور