سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اعلام این خبر گفت: همزمان با چهل و دومین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی، تفاهم نامه همکاری بین دانشکده علوم پزشکی نیشابور و سازمان جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی با حضور مسئولان منعقد شد.

دکتر مجید درودی در گفتگو با وب دا بیان کرد: این تفاهم نامه با هدف هم افزایی در زمینه آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی، برگزاری کنفرانس ها و سمپوزیوم های بین المللی بین دو مرکز علمی دانشکده علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی منعقد شد.
وی در ادامه بیان کرد: برخورداری سازمان جهاد دانشگاهی از ظرفیت ها و زیرساخت ها و فضای فیزیکی علمی و‌پژوهشی دانشکده از جمله مرکز پزشکی ناباروری شمس شرق و بهره گیری دانشکده علوم پزشکی نیشابور از نیروهای تخصصی و اجرایی جهاد دانشگاهی از مفاد این تفاهم نامه است.

تفاهم نامه همکاری بین دانشکده علوم پزشکی نیشابور و سازمان جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی نیمروز پنج شنبه سیزدهم مردادماه سال جاری در مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق با حضور روسای علوم پزشکی نیشابور دکتر مجید درودی و جهاد دانشگاهی مشهد دکتر بیدخوری و دیگر مدیران و مسئولان منعقد شد. بازدید از بخش های مختلف این مرکز پزشکی از دیگر محور های این برنامه بود.