سرپرست معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: 75 قلم کالای غیر مجاز در تیر ماه 1401 از عطاری های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور کشف و جمع‌آوری شد.

دکتر مجید خجسته پوربه در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشکده افزود: در بازدید کارشناسان اداره نظارت بر فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو از عطاری ها 75 مورد اقلام تقلبی غیر مجاز و قاچاق به ارزش بیش از 22 میلیون ریال کشف و جمع آوری شده است.

وی خاطرنشان کرد: کالاهای سلامت محور به طور مستقیم با کیفیت زندگی و سلامت اقشار جامعه ارتباط دارد به طوری که آسیب های این اقلام بر سلامت می تواند در کوتاه مدت و دراز مدت بروز کند، از همین رو نظارت و حساسیت ویژه ای بر این محصولات وجود دارد و شهروندان بایستی قبل از خرید هر گونه کالای سلامت محور نسبت به اصالت آن اطمینان کامل حاصل نمایند.

دکتر خجسته پور با اشاره به حوزه فعالیت عطاری ها افزود: عطاری‌ها فقط یک واحد صنفی بوده و عرضه اقلام دارویی، انواع مکمل های تغذیه ای و ورزشی در عطاری ها ممنوع بوده و در صورت مشاهده این اقلام، توسط بازرسان جمع آوری و توقیف می شود.