سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور، با صدور ابلاغی آقای مهندس ابوالفضل آهی را به سمت سرپرست امور مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور منصوب کرد. به گزارش وبدا متن ابلاغ بدین شرح است:

همکار گرامی جناب آقای مهندس ابوالفضل آهی

سلام علیکم؛

نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت "سرپرست محترم امور مشارکتهای اجتماعی، سازمانهای مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت " منصوب می گردید. امید است با استفاده از تجارب، دانش و ظرفیت­های موجود، در انجام ماموریت­های ذیل که در راستای سیاست­های کلی سلامت و برنامه های وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است موفق باشید .

• طراحی و اجرای مدل بومی جلب مشارکت های مردمی، سازمان های مردم نهاد و خیریه ها
  • سیاست گذاری به­منظور افزایش نقش مردم در مدیریت حوزه سلامت و ارائه راهکارهای علمی و قانونی جهت کاهش تصدی گری بخش دولتی
  • فرهنگ سازی در جهت تشویق و ترغیب آحاد مردم برای مشارکت و گسترش فعالیت های خیرین در حوزه سلامت (هبه، نذر سلامت، فعالیت داوطلبانه، اهدای اختصاصی به بخش سلامت و ... )
  • ارتباط با فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و هنر برای بهره گیری از ظرفیت های آنها جهت تقویت بخش سلامت