جلسه مشترک مقامات سیاسی با هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشکده علوم پزشکی نیشابور روز سه شنبه چهاردهم مرداد 9برگزارشد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این نشست  که در سالن همایش دیالیز برگزار شد،ضمن تشکر از اعضای شورای تامین، فرماندهی ستاد کرونا (آقای مهندس قامتی) و حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای یعقوبی بیان کرد:امروز شنیدن این پیام که «بزرگترین امر به معروف حفظ سلامت مردم و رعایت نکات بهداشتی است» از پدر معنوی شهر برای ما بسیار ارزشمند است.

دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: باید به این باور برسیم که در وضعیت جنگ به سر می بریم امروز نیروهای حوزه سلامت همچون سربازان خط مقدم و نیروهای پشتیبانی زمان جنگ در حال مبارزه با این بیماری هستند.  نمی توان مدعی شد که عملکرد ما کامل بوده است اما خدا را شاکریم که با وجود پاره ای محدودیت ها و نبود امکانات  نمایندگان ستاد ملی کرونای کشور در سفر خود به نیشابور عملکرد ستاد مبارزه با کرونای نیشابور را جزء بهترین عملکردها معرفی کردند.

وی در ادامه گفت: امسال  مانند سال های گذشته در پاییز بحران اپیدمی عفونت های تنفسی را به خصوص در کودکان خواهیم داشت گسترش اورژانس کودکان در بیمارستان حکیم از راهکارهایی بود که بدین منظور در نظر گرفتیم و با وجود بحران کرونا  امسال تمام تلاش خود را خواهیم کرد که از کوچکترین فضا در بیمارستان 22 بهمن برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم شریف استفاده کنیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد در پایان سخنان خود، لوح تقدیری از طرف وزیر محترم بهداشت به فرماندار محترم نیشابور جهت قدردانی از همراهی ارزشمند ایشان با حوزه سلامت اهدا نمود.

در ادامه، معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور نیز در این نشست ضمن گفت و گو با کارکنان حوزه سلامت و تشکر ا زحمات بی بدیل آن ها گفت: به وجدان بیدار شما افتخار می کنیم و امروز تلاش های یکایک شما کارکنان حوزه سلامت را ارج می نهیم. بدون شک تلاش های شما در نگاه مدیریت شهرستان درک و ثبت شده است و مجموعه این مدیریت با تمام وجود از شما حمایت می کند.

مهندس علیرضا قامتی افزود: آن چه برای همه ما مهم است وحدت فرماندهی است. همه ما تابع اوامر فرمانده هستیم پس کسانی که دل در گرو رهبر معظم انقلاب دارند باید از اوامر ایشان اطلاعت کنند.

وی در پایان ضمن تشکر از مدافعان حوزه سلامت، داشتن سعه صدر را بهترین راهکار برای مدیریت بحران معرفی کرد.

در این نشست، اعضای محترم شورای تامین شهرستان در جمع معاونان و مدیران دانشکده حضور داشتند.