امام جمعه معزز نیشابور در نشست اعضای ستاد کرونای نیشابور با کارکنان حوزه سلامت ضمن تبریک پیشاپیش عید غدیر خم و هفته امامت و ولایت گفت: خداوند امامت را برای ما آسمانی کرد تا درسایه اطاعت از امامت آرامش و اطمینان داشته باشیم و جامعه ما از یک نظام ومنش الهی و آسمانی بهره مند باشد.

حجت الاسلام و المسلمین یعقوبی با اشاره به خطبه فدکیه حضرت زهرا(ع) ادامه داد: خداوند امامت را برای نظام بخشیدن و سامان دادن به ملت قرار داده است و در شرایط کنونی همه گیری کرونا نیز می توان با بهره گیری از دستورات امام در کنار هم و با اتحاد و انسجام برای ریشه کنی این ویروس اقدام کرد.

وی با اشاره به ضرورت نیاز جامعه به یک نظام ثابت و روشن و حکیمانه افزود: قدرت نظامندی و حکمت امامت  در بحران ها معلوم و روشن می شوند.

حجت الاسلام و المسلمین یعقوبی عید غدیر را یک امر لازم و ضروری برشمرد و ادامه داد: درشرایط جنگ نقش امام و رهبری روشن تر می شود و شرایط کنونی هم تفاوتی با جنگ ندارد. امامت و رهبری ما الهی است. امامت یک تکیه گاه برای سامان دادن به مسایل امت است و ما تابع تکلیف امام هستیم و ایمان داریم که مورد لطف  و رضا ی خداوند واقع می شویم.

امام جمعه نیشابور با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه محرم خاطر نشان کرد: در ستاد کرونا وظیفه داریم راهکاری برای انجام  مراسمات ماه محرم  ارائه دهیم و طرحی پیشنهاد دهیم که هم محرم برگزار شود هم سلامت مردم در اولویت قرار گیرد.

وی ضمن تشکر از پزشکان پرستاران و کادر درمان، فرماندار محترم به عنوان رئیس و دکتر عظیمی نژاد به عنوان دبیر ستاد کرونا  افزود: مایه خرسندی است که در سفر معاون درمان وزیر به نیشابور، گزارشات و اقدامات ستاد کرونای نیشابور مورد تحسین مقامات عالی رتبه کشور قرار گرفت. این پختگی و دلسوزی که در ستاد کرونا وجود دارد مایه اطمینان و آرامش ماست.

او در پایان ضمن تاکید بر ضرورت تغییر سبک زندگی تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم برنامه ی ماه محرم را طوری برگزار کنیم که هم عزاداری و شور عاشورایی را داشته باشیم و هم با مدیریت عالمانه و با آگاهی بخشی به مردم از طریق ضرورت اجرای پروتکل ها بر حساسیت ها بیافزاییم و برگزاری مراسم محرم را در خدمت سلامت مردم قرار دهیم.