روز دوشنبه ششم مرداد ماه 99 جلسه شورای اداری  با حضور مقامات عالی رتبه نیشابور در محل فرهنگسرای سیمرغ برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی در این مراسم ضمن تبریک اعیاد قربان و سعیدغدیرخم و تشکر از فرماندار محترم مهندس قامتی به بیان گزارشی از وضعیت بیماری کرونا در تیرماه و مرداد ماه پرداخت.

دکتر محسن عظیمی نژاد در این جلسه عنوان کرد: تا ساعت هشت صبح دوشنبه ششم مردادماه، 16 هزارو 901 نفر مراجعه کننده سرپایی داشتیم.سه هزارو 334 نفر تعداد بستری های قبلی بودند. 2هزارو 831 نفرتا کنون ترخیص شدند.

به گفته دکتر عظیمی نژاد از ابتدای همه گیری کرونا 344 نفر از همشهریان جان خود را از دست داده اند  که از این تعداد 144 نفر تست مثبت داشتند.

وی با اشاره  به روند صعودی میزان ابتلا و مرگ و میر در تیرماه نسبت به خرداد ماه افزود: متوسط میزان بستری در تیرماه 2.5 تا 3.5 برابر خرداد ماه شده است که اگر این وضعیت قرمز ادامه یابد در مرداد وضعیت بدتری خواهیم داشت؛همچنین در خرداد 56 فوتی داشتیم که متاسفانه در تیرماه این تعداد به  83 نفر رسیده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی میزان مراجعان در مرد و زن را یکسان اعلام کرد و  ادامه داد: میزان مرگ ومیر در مردان 57 درصد و در زنان  43 درصد بوده است.هیچ گروه سنی از ابتلا به این بیماری در امان نبوده اند و از گروه سنی زیر 15 سال تا بالای 80سال به این بیماری مبتلا شده اند و بیشترین علامت در میان مراجعان تنگی نفس بوده است.

به گفته این عضو هیئت علمی نتیجه کالبد شکافی نشان داده است که هیچ دستگاهی در بدن از حمله این ویروس وحشی در امان نبوده است و تصور غلطی است که فکر کنیم تنها این ویروس در افراد با بیماری زمینه ای منجر به مرگ می شود.

شرکت در مراسم عروسی و عزا و فروشگاه هایی که پروتکل های بهداشتی در آن ها رعایت نمی شود مکان هایی با بیشترین میزان ابتلا بوده اند.

دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: در هفته گذشته 6 واحد متخلف موازین بهداشتی پلمپ شدند.

رئیس علوم پزشکی نیشابورخاطر نشان کرد: امروز مایه افتخار است که وزیر محترم بهداشت  لوح تقدیر را به مقام سیاسی شهرمان به پاس زحمات و پیگیری های مجدانه ایشان اهدا کردند.

وی ضمن تشکر از امام جمعه محترم و زحمات فراوان فرماندار محترم آرزوی عزت و سلامتی برای تمام خدمت گذاران و مقام معظم رهبری(مدظله) گفت: در حوزه بهداشت، آموزش و اطلاع رسانی در حال تدوین پروتکل جدید هستیم که برای اجرای این استراتژی نیازمند کمک سایر ادارات هستیم چرا که این یک بحث ملی است که اگر با استراتژی بهداشت دست به دست ندهیم صرفا با بخش درمان نمی توانیم این بیماری را کنترل کنیم

رئیس دانشکده علوم پزشکی در پایان ضمن تشکر از همکاری های سردارحسین سلیمانی فرمانده تیپ زرهی 21 امام رضا (ع) ، سرهنگ حسینی فرمانده نیروی مقاومت سپاه و فرمانده نیروی انتظامی جناب سرهنگ دهقان پور گفت:  امید دارم  با اتحاد و همدلی حوزه سلامت و سایر ارگان ها در اجرای این پروتکل بهداشتی که به زودی اجرا می ود بتوانیم بر این ویروس منحوس و وحشی قالب شویم.