صبح روز چهارشنبه رئیس اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی نیشابور بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر واعظی در سفر خود به نیشابور از  بخش‌های تریاژ، اورژانس، بستری و ICU و ...مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن که ویژه مبتلایان به ویروس کرونا است  و بخش های مختلف مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم بازدید کرد.

دکتر حسن واعظی در این بازدیدها ضمن عیادت از بیماران و دیدار با کارکنان، از نزدیک در جریان نیازمندی ها و نحوه ارائه خدمات درمانی و مراقبتی به بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.

وی همچنین در جلسه ای که با حضور رئیس محترم و معاونان دانشکده برگزار شد، ضمن تشکر و تقدیر از تلاش های شبانه روزی کارکنان حوزه سلامت نیشابور گفت: با توجه به کمبود تخت  بیمارستانی و تعداد محدود پزشکان متخصص و پرستاران، کارکنان حوزه سلامت نیشابور فوق العاده عمل کردند و میزان کنترل این بیماری و نحوه خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید-19 را نسبت به شهرهایی با امکانات درمانی مضاعف، مطلوب ارزیابی کرد و درپایان پیشنهادات و راهکارهای لازم را به منظور بهبود کیفیت خدمات ارائه داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیز در پایان ضمن تشکر از راهنمایی ها و حضور دکتر واعظی از حمایت های مسئولان سیاسی نیشابور و همراهی آن ها با مجموعه بهداشت و درمان در ایام همه گیری بیماری کرونا تقدیر و تشکر کرد و خواستار حمایت های بیش از پیش وزارت متبوع در خصوص افزایش تخت های بیمارستانی که در شرایط کنونی بسیار ضروری است و ایجاد رشته پزشکی به منظور بستر  مناسبی برای ارتقای دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه شد.

بازدید رئیس اورژانس بیمارستانی از برخی از شهرهای استان خراسان  با وضعیت قرمز به منظور بررسی میزان آمار مبتلا به بیماری کرونا، میزان مرگ و میر و نیازسنجی تعداد پزشکان و پرستاران، بررسی کمبودها و تجهیزات و تخت های بیمارستانی و خدمات ارائه شده به بیماران کرونایی در حال انجام است