معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی نیشابور  از خرید و نصب یک دستگاه تشخیصی MRI در مرکز آموزشی، پژوهشی و‌درمانی حکیم خبر داد.

جواد مسیح آبادی در گفتگو با وب دا گفت: امروز خرسندیم که یکی دیگر از اهدافمان در توسعه زیرساخت های  پزشکی نیشابور محقق شد و مرکز آموزشی، پژوهشی و‌درمانی حکیم  به یکی از مجهز ترین دستگاه های MRI در کشور مجهز شد.

به گفته جواد مسیح آبادی این دستگاه در نوع خود جزء به روزترین دستگاه ها می باشد و برای اولین بار در کشور، در مرکز درمانی حکیم نیشابور نصب و رونمایی خواهدشد.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی دانشکده خاطرنشان کرد: این دستگاه توسط هیئت امنای ارزی با اعتبار ۷۰۰هزار یورو (بالغ بر ۵.۵ میلیارد تومان) از اعتبارات دانشکده خریداری شده است و اکنون در حال نصب وراه اندازی است. امیدواریم حداکثر تا دو ماه آینده وارد مدار خدمت رسانی به مردم شریف نیشابور، فیروزه، زبرخان و شهرهای مجاور شود.

معاون درمان دانشکده نیز در این خصوص گفت: MRIیا روش تصویربرداری با تشدید مغناطیس یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است که با استفاده از این روش می توان آسیب ها و یا ضایعات عضلات بافت نرم بدن( مانند بافت های مغزی، عضلانی، کبدی و...... )را مشاهده کرد و از آن طریق مشکلات و آسیب های وارده به اعضای بدن را تشخیص داد.

دکتر قاسم مشارموحد افزود: این دستگاه یکی از پیشرفته ترین دستگاه های کشور در حوزه تصویربرداری است که با تکنیک هایی منحصر به فرد دارای قابلیت انجام تصویربرداری های تخصصی را دارا می باشد.

به گفته دکتر مشارموحد در شهریور۹۷ و اردیبهشت ۹۹ نیز دو دستگاه سیتی اسکن در بیمارستان های ۲۲ بهمن و حکیم نیشابور خریداری و نصب شده اند و در مدار خدمت قرار دارند.

معاون درمان دانشکده در پایان با تشکر از رییس محترم دانشکده و معاون محترم توسعه مدیریت و‌ منابع گفت: امید است با نصب و راه اندازی این دستگاه از رفت و آمد مردم شریف نیشابور، فیروزه وزبرخان به شهرهای مجاور مخصوصا مشهد مستغنی شویم و شاهد خدمت رسانی بیش از پیش به مردم عزیز باشیم.