نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با خیر مقدم به حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دیگر مسئولان عالی رتبه گفت: امروز شاهد این هستیم که با توسعه زیرساخت های حوزه سلامت، دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم ردیف با برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور رشد و ارتقا یافته است.

مهندس احسان ارکانی با تبریک به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) و ضمن تشکر از بنیاد 15 خرداد، وزارت بهداشت و دانشکده علوم پزشکی در احداث خوابگاه دخترانه 15 خرداد افزود: این خوابگاه ظرف مدت 3 سال با ظرفیت 288 نفر برای دانشجویان عزیز امروز(هفتم اردیبهشت) بهره برداری رسید.

وی در ادامه با بیان برخی مطالبات حوزه سلامت نیشابور از معاون فرهنگی و دانشجویی خواستار حمایت بیش از پیش وزارت بهداشت از دانشکده شد. ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه، راه اندازی رشته پزشکی و تامین بودجه سلف سرویس خوابگاه توسط وزارت بهداشت از مطالبات مطرح شده بود.

در آیین افتتاح خوابگاه دخترانه پردیس دانشجویان علوم پزشکی، روز سه شنبه هفتم اردیبهشت ماه، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت سرکارخانم دکتر لاری، امام جمعه محترم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای یعقوبی، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه نیشابورجناب آقای دکتر قامتی، مدیرکل محترم رفاه وزارت بهداشت جناب آقای رحیمی، رئیس بنیاد 15 خرداد مهندس ارجایی، معاون محترم بنیاد 15 خرداد جناب آقای ابراهیمی و مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام استان خراسان رضوی جناب آقای شوشتری و مسئولان دانشکده علوم پزشکی حضور داشتند.