رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابورفرا رسیدن سی ام فروردین ماه زادروز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه را به همه تلاش گران عرصه آزمايشگاهی به ویژه متخصصان و کارکنان شاغل در کلیه آزمایشگاه های دانشکده تبريک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

سی ام فروردین روز قدردانی از تلاش های شبانه روزی کسانی است که در یک سال اخیر با ایثار و فداکاری بی بدیل در آزمایشگاه ها و رد راستای تشخیص کووید 19 برگ زرین دیگری از نقش آفرینی مجاهدانه در خدمت به مردم رقم زدند. کسانی که در زمره ی سربازان اصلی خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و تلاش و ایثارشان طی 14 ماه شیوع بیماری منحوس کرونا ستودنی و قابل تقدیر است.

امسال نیز در حالی روز آزمایشگاه را به این عزیزان تبریک می گوییم که  به شدت درگیر کووید 19 در کشور و شهرمان هستیم و بی شک اگر تلاش ها و زحمات همکاران علوم آزمایشگاهی نبود، اکنون شاهد شرایطی بسیار سخت تر از این بودیم.

اینجانب این روز را که فرصتی براي تقدير از تلاش هاي بي شائبه اين قشر خدوم است تبریک می گویم و امیدوارم در سایه الطاف الهی وبا همدلی و وفاق همه مدافعان سلامت و مردم بتوانیم در کنار هم هرچه زودتر شاهد سلامت و رهایی کامل مردم سرزمینمان از شر این بیماری نوپدید باشیم.ضمن گرامیداشت اين روز، از درگاه خداوند متعال موفقيت و سلامتي جامعه آزمايشگاهي را مسئلت می کنم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور