آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

معاون درمان دانشکده در گفت و گو با خبرنگار وب دا گفت: در راستای اجرای طرح الکترونیکی شدن نظام سلامت و با هدف مدیریت منابع و تسریع درارائه خدمات در دانشکده، سامانه تبادل الکترونیکی اسناد بیمارستانی، راه اندازی شد.

وی اجرای طرح تبادل الکترونیک اسناد را شامل نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، نظام ارجاع الکترونیک، استحقاق سنجی الکترونیک و تبادل الکترونیک اسناد بیمارستانی عنوان کرد.

محمدصادق دشتی گفت: با تشکیل جلسات منظم از ابتدای سال جاری به صورت ماهیانه جهت آمادگی برای ورود به فاز اجرایی، الکترونیکی شدن اوراق پرونده و وجود زیر ساخت های مناسب در سامانه HIS ، روند اجرای این طرح در مثبت می باشد و با تعامل، هماهنگی و اقدامات انجام شده بین دانشکده علوم پزشکی و بیمه سلامت این طرح در سطح در حال اجرا است .

محمدصادق دشتی با بیان این موضوع، گفت: اجرای این طرح که با همکاری واحد فناوری اطلاعات سلامت معاونت درمان، واحدهای فناوری اطلاعات دانشکده و بیمارستان های تابعه شکل گرفت، باعث شد تا با مدیریت منابع و شفافیت در بررسی و رسیدگی خدمات ارائه شده به بیمه شدگان اعمال قوانین بیمه به صورت مکانیزه انجام شود.

وی به این نکته اشاره کرد: از مزایای این طرح می توان به حذف دفترچه‌های کاغذی، ساماندهی ارائه انواع دارو، جلوگیری از مصرف بی‌رویه دارو اشاره کرد و همچنین ضمن صرفه جویی در کاغذ و جلوگیری از هدررفت منابع مالی سبب تسریع در مراحل کارشناسی، پرداخت هزینه‌ های بیمارستانی و در نهایت ارائه خدمات مطلوب به بیماران می‌شود.

محمد صادق دشتی عنوان کرد: از انتهای مرداد ماه طرح پرونده الکترونیک و تبادل الکترونیکی اطلاعات بیماران بستری با مراکز اسناد پزشکی راه‌اندازی شد و دیگر اسناد حجیم کاغذی مبادله نمی‌شود.

معاون درمان دانشکده در انتها با تقدیر از همراهی و تعامل سازنده سازمان بیمه سلامت ابراز امیدواری کرد، تبادل الکترونیک اسناد در به نحو احسنت انجام شود.