آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

هفته تجدید پیوند مسئولین با مردم گرامی باد.

معاون درمان دانشکده در پیامی آغاز هفته دولت را به همگان تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است:

دوم تا هشتم شهریور که در تقویم ایران اسلامی به نام هفته دولت مزین گشته است، یادبودی ارزشمند از همت و تلاش ‌های دلسوزانه منادیان ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر و نمادی است ماندگار از وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی.

درگذر سال های پرافتخار انقلاب اسلامی، همت های مجاهدانه مردان و زنان انقلابی، نامی نیک از توانمندی، دانش و همت ایرانیان در دنیا طنین انداز کرده و نهالی که بیش از ۴۰ سال پیش به دست پرتوان رهبر کبیر انقلاب اسلامی و با خون فرزندان غیور میهن آبیاری شد، اکنون به اتکای رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و همت و انگیزه مردم، درختی تنومند شده که سایه سار آن، تا اقصی نقاط میهن پهناور گشته است.

شهیدان رجایی و باهنر، الگویی شایسته از مسئولیت مداری در کنار اخلاق محوری بودند که شایسته است ویژگی های شخصیتی و علمی آنان، به جامعه معرفی شده و در نظام مدیریتی ما به کار بسته شود.

به این مناسبت، از تلاش های مجموعه همکارانم در خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی نیشابور،که همت خود را در مسیر اعتلای سلامت جامعه به کار بسته اند، قدردانی کرده و هفته دولت را که نمودی از خدمات و تلاش های شما عزیزان است، به شما تبریک و تهنیت می گویم.

امید که همواره با عنایت معبود بی همتا و پیروی از رهنمودهای مقام معظم ولایت در جهت تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.