آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

پیام تبریگ معاون درمان دانشکده به مناسبت روز پزشک

معاون درمان دانشکده در پیامی یکم شهریورماه، روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش وبدا در متن پیام آمده است:

سلامت یکی از ارکان مهم جوامع بشری است و پیشرفت و توسعه کشورها در گرو سلامت افراد آن جامعه می باشد. این امر مهم در جوامع مرهون وجود پزشکانی است که زندگی و عمر خود را وقف خدمت به بیماران و التیام آلام افراد جامعه می نمایند.

فرا رسیدن اول شهریور ماه، سالروز تولد حکیم بزرگوار شیخ الرئیس ابوعلی سینا ملقب به پدر طب ایران شایسته ترین روز  برای گرامیداشت پزشک می‌باشد. میراث آن اسوه طب و فیلسوف فرزانه امانتی است گرانبها برای یکایک پزشکان محترم این مرز و بوم که در گستره زمان، واسطه تسلی آلام و شفای بیماران به اذن ذات مقدس الهی باشند.

روز پزشک فرصت مغتنمی است تا از همه همکاران خدوم و دلسوز جامعه پزشکی، بویژه پزشکان سخت کوش و خستگی ناپذیر شاغل در مراکز درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور که در گسترش اخلاق، حکمت و انسانیت کوشیده اند، تشکر و فدردانی کنیم.

بر خود فرض می دانم به بهانه ی فرا رسیدن زادروز پزشک بزرگ ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک، ضمن تبریک این روز از خدمات و زحمات ارزشمند ، موثر و ماندگار شما بزرگواران تقدیر و تشکر نمایم؛ از خداوند متعال توفیق روز افزون شما در خدمت به آحاد مردم شریف را خواستارم.