آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

معاون درمان دانشکده روز خبرنگار را تبریک گفت.

پیام تبریک معاون درمان دانشکده به مناسبت روز خبرنگار:

به نام خدا

17 مرداد یادآور سالروز شهادت بزرگ مرد عرصه خبر و اطلاع رسانی ، شهید محمود صارمی است که بهانه ای شد برای نامگذاری روز خبرنگار و یادآوری اهمیت قلم در اطلاع رسانی و جایگاهی که در جوامع مدرن امروزی دارد.

این مناسبت و چرایی نام گذاری آن، نشان دهنده سختی کار، مظلومیت،خطرات و مهم تر از همه در صحنه بودن خبرنگاران است. خبرنگاران به عنوان کلیدی ترین نیروی رسانه، همواره در صف اول آگاهی بخشی قرار دارند و در این مسیر متحمل مصائب و خطراتی نیز می شوند.

یکی از ویژگی‌های خبرنگاری داشتن عشق و علاقه، امانت‌داری، نگاه موشکافانه و روحیه حق‌طلبانه است و خبرنگار فردی است که لحظات عمر خویش را صرف آگاهی بخشی به عموم مردم می‌کند.

این روز شکوهمند را بر دیدبانان حقوق شهروندی، همه خبرنگاران، نویسندگان، روزنامه نگاران و صاحبان اندیشه و قلم و علی الخصوص همکاران محترم که در عرصه اطلاع رسانی و انعکاس اخبار و دست آوردهای سلامت تلاش می نمایند تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم با استعانت و توکل به خداوند منان در انجام رسالت خطیر خود موفق و موید باشید