آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

پلیسی که در آخرین ماموریت زندگی اش، نجات بخش جان شش بیمار شد.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از چهارمین اهداء عضو در سال ۹۸ خبر داد.

محمدصادق دشتی در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان گفت: مرحوم حسین خیری ۴۲ ساله، از پرسنل فداکار نیروی انتظامی با اهداء اعضاء بدن خود به شش نفر از هم نوعانش جانی دوباره بخشید.

وی افزود: بدن مرحوم پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22 بهمن نیشابور به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل شد و تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن ابراز همدردی از تشریک مساعی این خانواده بزرگوار در اهدای اعضاء به بیماران نیازمند سپاس گذاری و قدردانی کرد.

معاون درمان دانشکده در انتها گفت: اهدای عضو اقدامی خداپسندانه و بخشیدن لبخند زندگی به نیازمندانی است که چشم به راه ایثار و از خودگذشتگی افراد و خانواده های اهدا کننده هستند؛ متقاضیان دریافت کارت می توانند با مراجعه به سامانه www.ehda.center  فرم ثبت نام اهدای عضو را تکمیل و در نهایت با استفاده از چاپگر می توانند کارت اهداء عضو خود را پرینت بگیرند.