آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

پیام تبریک معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز بهزیستی و تامین اجتماعی

احسان و دست گیری از مستمندان، توفیق الهی است که تنها نصیب عده ای می شود که سزاوار لطف پروردگارند. دستی که معبد نیکی و مجرای امداد باشد، دست خداست که از آستین خلق بیرون آمده است و بهزیستی و کمک رسانی به هر شیوه ای که امکان آن فراهم شود، لطفی است که شامل حال نیکوکاران گردد.

آنچه از مفهوم بهزیستی به ذهن متبادر می‌شود، نشانه تلاش قشری خدمتگزار  برای توانمند سازی گروه‌های کم‌توان جامعه است تا جریان به‌زیستن در رگ‌های آنان جاری شود.
سازمان بهزیستی، از مهمترین نهادهای حمایتی دولتی است که از طریق بودجه عمومی به افراد معلول و محروم جامعه کمک می‌نماید.
 تامین اجتماعی هم به معنای ارتقای رفاه اجتماعی است که، افزایش مشارکت شهروندان را به‌دنبال داشته و این مهم نقشی ارزنده در ارتقای حقوق شهروندی دارد و تحقق رفاه اجتماعی به‌مفهوم تامین حداقل درآمد و سطح زندگی در زمان بیکاری، بیماری و حادثه است.

این روز بهانه ای برای یادآوری تلاش های مستمر و خستگی ناپذیر خدمتگزاران خدوم این دو سازمان است که زمینه ساز ایجاد آرامش آحاد جامعه هستند.

اینجانب ضمن تبریک روز بهزیستی و تامین اجتماعی به همه تلاشگران و فعالان این عرصه، از تلاش ها و زحمات خالصانه این عزیزان صمیمانه تشکر و قدردانی نموده، سربلندی و توفیق روز افزون آنان را از درگاه خداوند منان مسألت می نمایم.