آرشیو اخبار معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور

آغاز روند اجرایی انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی با شروع ثبت نام از متقاضیان

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از آغازمرحله ثبت نام از متقاضیان انتخابات هیئت مدیره نظام پزشکی شهرستان خبرداد.

دکتر محمود رضا جمشیدی به خبرنگار وبدا گفت:باتوجه به برنامه ارسالی معاونت درمان وزارت متبوع،از روز یکشنبه14/03/96لغایت 20/03/96ازساعت 16—8،حتی ایام تعطیل ،همکاران گروه های مختلف عضو سازمان نظام پزشکی که داوطلب نمایندگی هیئت مدیره نظام پزشکی هستند، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز

(*فتوکپی شناسنامه (تمام صفحات دونسخه)

*تصویرکارت ملی

*6قطعه عکس 4*3

*تصویرکارت عضویت معتبرسازمان نظام پزشکی که برابر اصل شده است

*تکمیل پرسشنامه داوطلبی عضویت

*تاییدیه 3سال سابقه عضویت درسازمان نظام پزشکی)

به خیابان جلال آل احمد ،ساختمان معاونت درمان مراجعه نمایندتا روند ثبت نام ایشان انجام پذیرد.

وی افزود:مدارک ثبت نام کنندگان همانروز در اختیار هیئت نظارت قرار میگیرد تا سایر مراحل قانونی طی گردد.

دکترجمشیدی در پایان اظهار داشت:تلفن های 43342314و43346099و همراه 09151505842آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی همکاران گرامی می باشد.