امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 20:37 ب ظ

بازدید تیم نوروزی ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی

به گزارش وبدا: صبح امروز، سه شنبه دوازدهم فروردین 1399، تیم نوروزی ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی از پویش دانشجویی مقابله با کرونا و طرح غربالگری ورودی های شهر بازدید کردند.

این بازدید با هدف تبریک سال جدید و خداقوت به همکاران و دانشجویان و برسی نحوه اقدامات درنحوه غربالگری و مقابله با ویروس کرونا در معاونت فرهنگی و دانشجویی و مبادی ورودی شهر و تاکید بر رعایت نکات اصول بهداشتی انجام شد.

بازدید و برسی ورودی به شهر در بلوار گلها و پلیس راه نیشابور به مشهد ، پویش دانشجویی مقابله با کرونا مستقر در معاونت فرهنگی و دانشجویی  و رسیدگی به چالش ها و درخواست های کارکنان، از جمله فعالیت های انجام شده بود.

شایان ذکر است معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات، جانشین مدیر حراست و جانشین مدیر روابط عمومی در این بازدید حضور داشتند.