تقویم روز
امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 21:43 ب ظ

ایمنی غذا و مقابله با کرونا

کارشناس مسئول واحد بهبودتغذیه معاونت بهداشت در مصاحبه با وب دا ایمنی غذا را برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ضروری دانست.

مهندس لیلا شورورزی خاطرنشان کرد: ویروس کرونا در شرایط انجماد بسیار پایدار بوده و در دمای منفی 20 درجه سانتی گراد تا دوسال میتواند زنده بماند . لذا رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی می تواند از انتقال آن از طریق غذا جلوگیری به عمل آورد

این کارشناس مسئول مواد غذایی، در ادامه توصیه های مهمی را برای همشهریان، به ویژه خانم ها مطرح نمود تا از ابتلاء به کووید19 در منازل جلوگیری گردد:

1-      از مصرف محصولات حیوانی(شیر،تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی) به صورت خام و کامل پخته نشده اجتناب کرده و هنگام استفاده  حتما دست های خود را کاملا بشوئید.

2-      از تخته و چاقوی جداگانه برای خرد کردن گوشت خام و مواد غذایی پخته استفاده شود.

3-      در هنگام مراقبت و غذا دادن به بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها، حتمأ دست های خود و بیمار را ضد عفونی کنید.

4-      از ظروف، قاشق و چنگال شخصی استفاده شود.

5-      امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد، توصیه میگردد قبل از مصرف، بسته ها نیز شسته شود.

6-      از خرید مواد غذایی فله ای و یا باز اجتناب شود.

شورورزی در پایان از مردم خواست نوروز را در خانه بمانند و برای حفظ سلامت خود و خانواده، توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

 

پیوند های مفید