امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 21:51 ب ظ

خدمت به سلامتی، با هیچ خدمتی قابل قیاس نیست

امام جمعه نیشابور در مراسم افتتاح آزمایشگاه جامع دانشکده علوم پزشکی نیشابور با تبریک ایام شعبانیه و تشکر از سربازان جبهه سلامت که مسئول حراست از سلامتی جامعه هستند گفت: بهترین عبادت، خدمت به خلق است و بهترین خدمت به خلق، خدمت سلامتی است که با هیچ خدمتی قابل قیاس نیست.

حجت الاسلام یعقوبی با تشکر از دکتر عظیمی نژاد در راه اندازی این آزمایشگاه جهت سهولت در تشخیص بیماری کرونا افزود: بدون شک تلاش، وحدت و همبستگی شما در درمان و پیشگیری از این بیماری نه تنها در تاریخ ایران بلکه در تاریخ جهان ثبت خواهد شد.

وی با اشاره به آیه ای از قرآن شرایط کنونی را نوعی امتحان الهی خواند و همگان را به صبر و مقاومت دعوت کرد.

امام جمعه نیشابور با تشکر از فرماندار و مدیریت رئیس دانشکده علوم پزشکی گفت: امید است که همه ما با سرفرازی و سربلندی از این امتحان الهی بیرون آییم و با توکل به خداوند و عنایت امام زمان(عج) و به برکت تلاش های سربازان مقدم سلامت و خون شهدا بر این مشکل پیروز شویم تا نام و آوازه ایران  در سراسرجهان بدرخشد.