امروز یکشنبه 11 خرداد ماه 1399 ساعت 20:22 ب ظ

نصب بیش از هفتاد بیلبورد برای آموزش مقابله با کرونا در نیشابور و فیروزه

مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از چاپ و نصب هفتاد بیلبورد با ابعاد مختلف، برای نصب بنرهای آموزشی مقابله با ویروس کرونا (کووید19) درنیشابور و فیروزه، خبر داد.

مهندس رضا پارسا در مصاحبه با وبدا گفت: در راستای اجرای بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا (کووید19) و با توجه به اهمیت آموزش جامعه و آگاه سازی آنان در خصوص روشهای پیشگیری و مقابله با این بیماری، از اوایل بهمن ماه مذاکرات و جلساتی با سازمان ها و ادارات برگزار و با توجه به مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی و ستاد بحران ، تعداد 56 بیلبورد از سازمانهای مختلف بصورت رایگان در اختیار معاونت بهداشت و شبکه بهداشت و درمان فیروزه قرار گرفت.

مهندس پارسا گفت: در راستای ارتقای سواد سلامت جامعه بیش از ششصد متر مربع بنر در سطح شهر، دویست متر مربع در شهرفیروزه، و صدمتر مربع در روستاهای پرجمعیت چاپ و نصب گردیده است.

وی در پایان از سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، امور فرهنگی بسیج سپاه ، سازمان سیما منظر شهرداری، آتش نشانی، نیروی زمینی سپاه پاسداران (تیپ زرهی 21امام رضا علیه السلام)، موسسه فرهنگی یادیاران، موسسه تبلیغات بادبادک، حوزه علمیه گلشن و بنیاد شهید نیشابور و فیروزه که در این امر همراه حوزه سلامت بودند تشکر کرد.