امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 14:08 ب ظ

پیام تبریک سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت فرارسیدن ماه رجب

مهندس منصور نعیم آبادی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی فرا رسیدن ماه رجب را تبریک گفت.

به گزارش مفدا نیشابور،  مهندس نعیم آبادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور فرا رسیدن ماه رجب را تبریک گفت، متن تبریک بدین شرح است:

بسمه تعالی

خداوند عز و جل فرمود: "جعلت هذَا الشهر رجب حبلاً بینی و بینَ عبادی فمنِ اعتصمَ بهِ وَصلَ بی" ماه رجب را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار داده‏‌ام؛ هر کس به آن چنگ زند، به وصال من رسد.

ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهی در حرمت و فضیلت به آن نمی رسد. ماه مبارک رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه مولود کعبه است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند ماه رجب بر امت من، ماه استغفار است. رجب ماه خدا و شعبان ماه من است و رمضان ماه امت من است.

ولادت امام محمدباقر (ع) و آغاز ماه رجب، این ماه پر خیر و برکت را به تمامی دانشجویان و همکاران گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده امید است خداوند بزرگ ما را از رهروان واقعی حضرت محمد صلی الله علیه و آله و اهل بیت آن حضرت قرار دهد.

منصور نعیم آبادی

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی