امروز شنبه 9 فروردین ماه 1399 ساعت 12:58 ب ظ

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده به مناسبت روز مهندس

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی پنجم اسفندماه، زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و «روز مهندس» را به تمامی تلاش گران این عرصه تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام آقای جواد مسیح آبادی بدین شرح است:

بسمه تعالی

پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند و مهندس نامدار کشور، خواجه نصیرالدین طوسی و مناسبتی ارزشمند برای بزرگداشت جایگاه مهندسی است. بدون شک، نامگذاری این روز به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه بوده است. مهندسان تداعی کنندگان ابتکار، نوآوری و خلاقیت و زمینه‌ ساز رشد و محرک موتورپیشرفت کشور هستند و به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره مندی از توانمندی های خود در عرصه های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار یاری رسانند و روز مهندس، فرصت مغتمی است تا از خدمات و دستاوردهای مهندسان، بویژه در ایجاد رفاه وپیشرفت های صنایع و آبادانی کشور، تقدیر و تجلیل نماییم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 1400 شهید مهندس، این روز رابه تمامی مهندسان متخصص و متعهد، به ویژه مهندسین پرتلاش خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی نیشابور، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم بااستفاده از فناوری های نوین و خلاقانه و پایبندی به اخلاق اسلامی وحرفه ای، بتوانیم شاهد توسعه فعالیت های مهندسی در حوزه های مختلف باشیم.

جواد مسیح آبادی_معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی